Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Een warm welkom met Beautifloor entreematten

Eén van de eerste dingen wat mensen zien bij binnenkomst in je woning of bedrijf is vaak de mat. Dus dan wil je zorgen voor een warm welkom. Een netjes ogende deurmat is dan al het halve werk. Bovendien zorgt het er immers voor dat de schoenen schoon geveegd worden, wat verder ook geen sporen achterlaat in de rest van je woning. En tegelijkertijd beschermt het je vloer ook, aangezien vuil en zand immers de grootste veroorzakers zijn van schade aan bijvoorbeeld je houten vloer.

Ook dat zorgt voor een stijlvolle indruk. Daarbij zijn de matten antislip. Dus mocht iemand enthousiast je deur binnenstappen, dan krijg je geen ongelukken met uitglijdingen.

Maar omdat vocht dus op de mat blijft en niet naar binnen wordt meegenomen, kun je ook glijpartijen in huis voorkomen. En je vloer blijft ook schoon. Een entreemat is dus eigenlijk onmisbaar in elk huis / bedrijfspand.

Kenmerken entreematten van Beautifloor

  • 8 mm dik
  • 100% polyamide
  • Met vinylrug
  • Zeer sterk
  • Kleurecht
  • Geschikt voor rolstoelgebruik

Entreemat op maat

De matten hebben een standaard breedte van 135 cm. Daarbij kun je zelf de lengte kiezen. Wel zit er maximaal 20 meter op een rol. Kies wel een zo groot mogelijke looplengte. Houdt minimaal 6 voetstappen aan, wat neerkomt op zo’n 3 meter.

Passend bij je interieur

De entreematten hebben we in 6 verschillende kleuren. Wel donkere kleuren, aangezien dat natuurlijk het vuil camoufleert. Maar door die verschillende neutrale keurstijlen past het wel in elk interieur.

Onderhouden van de mat

De stofzuiger is vaak voldoende voor het dagelijks onderhoud van je mat. Om schoon te vegen of vastzittend vuil te verwijderen kun je een stugge borstel gebruiken. Vlekken verwijder je met warm en schoon water. Lukt dat niet? Dan kun je het beste de entreemat even buiten leggen en wat meer water gebruiken. Door regelmatig je entreemat schoon te maken, houd je én de mat in topconditie én het verlengt de levensduur van de mat. En zoals we eerder zeiden: het zorgt voor een warm welkom als je entreemat er strak bij ligt.

Beautifloor entreematten en vloeren

De collectie van Beautifloor bestaat naast entreematten ook uit laminaatvloeren en PVC vloeren, passend in elke woning en bij elke woonstijl. Doe daar nog een stijlvolle entreemat bij van het bekende merk, en je bent (weer) helemaal verliefd op je huis of bedrijfspand!