Show Filters

Resultaat 1–24 van de 65 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 65 resultaten wordt getoond

Over Beautifloor vloeren

De naam zegt het eigenlijk al, Beautifloor staat voor mooie, betaalbare vloeren die passen binnen iedere woonstijl. Het merk heeft naast PVC vloeren ook laminaat vloeren en klik vinyl plus lamelparket design vloeren. Ook biedt Beautifloor diverse entreematten die ervoor zorgen dat de vloer beter beschermd is tegen het inlopen en vuil vanuit buitenaf.

Er is een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met een ruim aanbod in vloeren. De pluspunten van Beautifloor zijn dus onderhoudsvriendelijke vloeren, een trendy collectie, divers assortiment , optimaal comfort, maar ook anti allergisch. Met een vloer van Beautifloor krijg je dus echt waar voor je geld.

Voordelen PVC vloer

Het hebben van een PVC vloer biedt meerdere voordelen. Niet voor niets is deze vloer erg populair. Om te beginnen is een PVC vloer een hele sterke vloer. Het zijn eigenlijk ijzersterke vloeren. Groot voordeel is dat ze dus wel tegen een stootje kunnen. Daarom ook geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Een fijne gedachte tenslotte om daar een vloer te hebben die wel wat kan hebben en de kans op slijtage kleiner is.

De combinatie tussen een PVC vloer en vloerverwarming is een gouden één. Je wilt tenslotte optimaal profiteren van de vloerverwarming. Het voordeel van een PVC vloer is dat deze perfect de warme geleidt. Groot voordeel daarvan is dat er weinig warmte wordt tegengehouden.

Ook zijn PVC vloeren geluiddempend. De vloer is namelijk stil, waardoor jij in je eigen huis helemaal tot rust kan komen. Uiteraard is de vloer niet helemaal 100% geluidstil, maar het scheelt wel al veel. Ook ideaal voor je buren.

Voordelen laminaatvloer

Het hebben van een Beautifloor laminaatvloer biedt ook vele voordelen. Onder andere:

  • Een betaalbare prijs
  • Makkelijk te leggen
  • Milieuvriendelijk
  • Veelzijdig
  • Kleurvast en vochtbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig

Beautifloor vloer kopen bij MH Vloeren

Een PVC vloer of laminaatvloer biedt voordelen, maar die Beautifloor al helemaal. Met een Beautifloor PVC vloer profiteer je niet alleen van de voordelen van een PVC vloer, maar ook van de voordelen van het merk Beautifloor. Datzelfde geldt uiteraard voor laminaat. Een hele goede combinatie dus. Heb je een vraag over de vloeren van Beautifloor? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen je graag persoonlijk verder!