Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Voordelen Beton Ciré vloer

Het hebben van een Beton-Ciré vloer biedt meerdere voordelen. De vloer ziet er van zichzelf natuurlijk al heel erg mooi uit. Beton-Ciré is door zijn alom geprezen kwaliteiten helemaal hip in alle soorten ruimtes. Van de hal tot de woonkamer en in de vergaderruimte, de vloer is erg veelzijdig. De vloer biedt naast de uitstraling ook nog andere voordelen.

  • Sterke slijtvaste vloer
  • Combinatie met vloerverwarming mogelijk
  • Naadloos en makkelijk in onderhoud
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Ook toepasbaar in vochtige ruimtes, zoals de badkamer

Ook de onderhoud van de vloer is een groot voordeel. Zo kun je de vloer het beste reinigen met een niet agressieve allesreiniger. Vermeid zoveel mogelijk chloor of andere antikalk en bleekmiddelen. Het stofzuigen van de vloer met een parketborstel is een goede manier om zand en vuil zoveel mogelijk te verwijderen. Ook krast een Beton-Ciré vloer minder dan bijvoorbeeld een polyurethaan vloer. Alsnog is het belangrijk om op krassende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan zand.

Geschikt voor alle ondergronden

Niet alleen het uiterlijk en het karakter van Beton-Ciré maakt de vloer populair. Ook dat het veelzijdige materiaal zorgt dat de vloer geschikt is om op bijna alle ondergronden toe te passen. Het maakt niet uit of er bij jou sprake is van een ondergrond van hout of gips. Beton-Cire kan er overheen worden aangebracht, net als over oude tegels. Het is wel belangrijk dat er sprake moet zijn van een vormvaste en vlakke vloer.

Beton-Ciré vloer kopen bij MH Vloeren

Overweeg je om in Brabant of Limburg Beton-Ciré te laten aanbrengen? Bij MH Vloeren adviseren we jou graag over de teint en de coating die het best past binnen jouw wensen en interieur. Ook voor professioneel kun je bij ons terecht.

Een vraag over de Beton-Ciré vloer of één van onze andere vloeren, zoals bijvoorbeeld houten vloeren of laminaatvloer? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.