Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

De voordelen van houten meubelen

Het hebben van een houten tafel of andere houten meubelen biedt veel voordelen. Eén van die voordelen is bijvoorbeeld dat houten meubelen tijdloos zijn. Hout is een natuurlijk materiaal en heeft daardoor van zichzelf al hele mooie eigenschappen. De meubelen zijn redelijk gemakkelijk te bewerken, waardoor je er veel kanten mee op kunt.

Sfeer in je woning met houten meubelen. Een houten tafel zal een centrale plek in het huis worden. Aan de eettafel zitten is tenslotte een plek waar je graag samenkomt. Dit om te ontbijten of avondeten. Een houten tafel geeft dan net dat stukje extra sfeer en levendigheid. Het geeft een warme, maar ook moderne uitstraling.

Hout kan ook heel goed samen met een Beton-Ciré vloer, aangezien je dan een stoere beton look combineert met een warme houten tafel. Deze combinatie is een hele mooie en goede combinatie die je tegenwoordig steeds vaker terug ziet komen.

Eikenhout tafelblad

In ons assortiment vind je de Black Mamba tafelblad van eiken. Dit is eikenhout van +/- 8 cm dik. Het grote voordeel is dat deze in alle mogelijke maten te maken is. Een ware blikvanger in huis of binnen een kantoor. Een trend van nu is ook een oud eiken boomstamtafelblad. Onze bladen zijn massief oud eiken en de poten zijn gemaakt uit dik staal! De kleur van het onderstel is mogelijk in zwart, antraciet of wit.

Houten tafel kopen bij MH Vloeren

Wil jij graag extra sfeer en warmte geven aan je woning? Dan is een houten tafel daar een hele goede optie voor. Een houten tafel past binnen ieder interieur en bij ons kun je er één op maat laten maken. In combinatie met mooie poten wordt de tafel een echte blikvanger. Onze houten tafelbladen zijn gemaakt van duurzaam oud eiken hout. Dit hout wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde productiebossen. Het mooiste en beste hout wordt geselecteerd voor deze oud eiken tafelbladen. De bladen worden van rustiek eiken gemaakt.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder.