Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Een sfeervolle levendige vloer

Doordat hout een natuurproduct is geeft een houten vloer een warme sfeer en een uniek karakter. Door de neutrale stijl past het eigenlijk binnen ieder interieur. Een vloer van hout leeft. Een houten vloer is duurzaam en daarmee een goede investering voor langere tijd. Als je de vloer namelijk goed onderhoud gaat deze lang mee. Als je bij een laminaatvloer schade oploopt is er vaak niks meer aan te doen. Zo kan een houten vloer meerdere keren opnieuw geschuurd en afgewerkt worden. De vloer kan er dan weer als nieuw uitzien.

Onderhoud houten vloer

Bij een houten vloer moet je wel rekening houden met het krimpen van de vloer. Een houten vloer is namelijk seizoengevoelig. Is het droog, dan kan er krimp optreden en bij warmte kan de vloer juist uitzetten. Voor de optimale verzorging van de houten vloer is het belangrijk om het liefst dagelijks vuil te verwijderen met een stofdoek of stofzuiger.

Om beschadigingen te voorkomen kun je bijvoorbeeld schoonloopmatten bij alle buitendeuren te plaatsen. Ook viltjes onder de meubelen voorkomen beschadigingen. Vooral meubelen die veel verschoven worden, zoals bijvoorbeeld stoelen. Zet bloempotten ook nooit rechtstreeks op de vloer, maar zet daar iets onder. Let ook op met meubelen waar wieltjes onder zitten. Voor je houten vloer zijn zachte wieltjes nodig die het gewicht goed kunnen dragen.

Houten vloer kopen bij MH Vloeren

Wil jij graag genieten van al het moois dat een houten vloer te bieden heeft? Dan ben je bij MH Vloeren in Roermond aan het juiste adres. Met ons zeer ruime assortiment aan houten vloeren zit er altijd een passende houten vloer bij die voldoet aan jouw wensen. Ook kunnen onze specialisten je persoonlijk verder helpen.

Heb je een vraag over de houten vloeren in ons assortiment of over 1 van de andere vloeren in ons assortiment? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.