Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Oud hout met een verhaal

Veel van de oude bielzen in ons assortiment heeft jarenlang dienst gedaan onder een spoorlijn. Die gebruikssporen zie je dan ook heel duidelijk terug. Bijvoorbeeld op de plek waar de bouten al die tijd hebben gezeten en/of de verkleuringen. Het heeft echt dat rustieke, robuuste karakter wat je van oud hout verwacht. De bielzen zijn tijdelijk gebruikt en daardoor niet verduurzaamd met teer of creosoot, wat anders vanuit de binnenkant naar buiten kan sijpelen.

Kenmerken oud hout:

  • Unieke ‘geleefde’ uitstraling
  • Vaste breedtes
  • Rustiek C selectie
  • Kunstmatig gedroogd

Toepassingen

Het doorleefde uiterlijk van het oude eikenhout, passen de bielzen echt prachtig in jouw woning. Zo kun je het hout gebruiken voor het maken van een massief tafelblad of salontafel, maar ook als schouwbalk. Bekijk daarvoor ook onze oude bielzen planken. Leuk voor boven de tv of de bank. Wil je de oude bielzen (ook) voor buiten gaan gebruiken? Zorg dan dat je ze goed behandeld, zodat ze weer opgewassen zijn tegen weersinvloeden.

Oud hout kopen? Online & in onze winkel

Onze collectie oud hout is direct te bestellen in onze webshop. We leveren door heel Nederland en dat doen we zo snel mogelijk: binnen 3 tot 5 werkdagen. En bij een besteding vanaf 500 euro bezorgen wij je bestelling gratis. Woon je in Limburg of ben je in de buurt? Kom gezellig eens langs in onze winkel. Kun je nog beter kennis maken met ons assortiment oude bielzen.