Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Traptreden vervangen voor nieuwe look

Je trap heeft veel te verduren. Elke dag loop jij en je huisgenoten meerdere keren weer op en neer de trap. Na verloop van tijd zijn die gebruikerssporen ook wel terug te zien. Dus logisch dat je treden wilt voorzien van een nieuwe look en feel. En dan zijn het de kleinste aanpassingen die al het grootste verschil maken. Andere stootborden bijvoorbeeld geef je trap al een heel ander uiterlijk.

Weer een veilige trap

Daarnaast zorgt slijtage ook dat de traptreden minder grip hebben. En zeker als je met sokken de trap op- en afloopt kan dat gevaarlijke situaties opleveren. Antislip strippen kan dan al een groot verschil maken. Maar het kan ook nodig zijn dat je de traptreden compleet wilt vervangen.

Zowel de antislip strippen, de stootborden en de (eiken) traptreden hebben we voor je. Alles voor weer een mooie en vooral veilige trap.

Eikenhout blijft populair

Traptreden kun je (laten) plaatsen zonder dat de oude trap gesloopt moet worden. Dat scheelt je al veel tijd en bouwpuin.

We gebruiken in ieder geval eikenhout voor de traptreden. Massief eiken geeft een klassiek, natuurlijk en warm uiterlijk. Daarom is het zowel voor overzettreden als ook voor houten vloeren een zeer populair materiaal. Daar komt bij dat het ook nauwelijks slijt en dus lekker lang mee gaat. Je kunt dus na de renovatie zeker weer een hele lange tijd vooruit.

En natuurlijk wil je dat de treden dezelfde kleur en stijl krijgt als de rest van je trap. Of misschien zelfs juist niet. Het voordeel is dat je het hout heel makkelijk kunt oliën in elke kleur die je maar wilt. Dus zo passen de overtreden altijd bij de rest van je trap, bij je woning en bij de vloer. Ook als die vloer bijvoorbeeld een betonnen vloer is. Hout staat echt prachtig naast beton.

Wat kosten nieuwe traptreden?

Rustiek eiken traptreden hebben we vanaf een 1000 bij 600 mm. De prijs daarvoor is 110 euro per bord. Los van de kleur. Informeer gerust eens naar alle mogelijkheden en de specifieke kosten. De offerte kun je per specifiek product aanvragen. Je mag ook altijd ons even bellen of onze showroom in Roermond bezoeken. Wat sowieso bij de prijs is inbegrepen is de jarenlange garantie van 15 tot 20 jaar.