Beton Ciré van MH Vloeren te Limburg

Beton Ciré is een moderne, stijlvolle afwerkingstechniek voor vloeren, wanden en meubels. Het geeft een natuurlijke en huiselijke sfeer aan je interieur. Het is een sterke ondergrond die met water eenvoudig schoon te houden is. Bovendien is het weer- en vochtbestendig dus geschikt voor elke ruimte, dus ook de badkamer. MH Vloeren uit Roermond brengt Beton Ciré al jaren regelmatig aan, met louter tevreden klanten als gevolg.

Beton Ciré is door zijn alom geprezen kwaliteiten helemaal hip in alle soorten ruimtes. Op een aanrechtblad in de keuken helpt het gladde oppervlak van Beton Ciré hygiëne te waarborgen: bacteriën hechten zich namelijk niet. Hetzelfde geldt voor de badkamer, waar dit waterafstotende materiaal een groot bijkomend voordeel biedt tegen schimmels. Om soortgelijke redenen past het uitstekend in de entree van een hal, een chique huiskamer of een mooie vergaderzaal. Het is met 1 veeg schoon te houden en vergt weinig onderhoud.

Beton Ciré

Laat het aanbrengen door MH Vloeren

Overweeg je om in Brabant of Limburg Beton Ciré te laten aanbrengen? Goed idee. MH Vloeren adviseert je over de teint en de coating die je voor jouw situatie het beste kunt gebruiken. Wij zullen je ook altijd adviseren het door een professional te laten doen, er komt namelijk nog het één en ander bij kijken. Goed aangebracht Beton Ciré heeft een duurzame coating en gaat langer mee.