Bestel je laminaat bij MH Vloeren

MH Vloeren helpt je beslissen welke optie voor jouw situatie het beste is. Heb je kinderen? Wil je de deuren naar de tuin lekker open kunnen laten staan? Zoek je een vloer voor een badkamer? Dat zijn allemaal factoren van belang in je overweging voor parketBeton Ciré, laminaat of een pvc-vloer.

Kies je voor laminaat, kijk dan even in de galerij om alvast een beeld te krijgen over het aanbod. Wil je een product bestellen?

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn buitengewoon populair. Daar kunnen meerdere redenen voor aangegeven worden. Voornaamste is echter de meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding die een laminaatvloer biedt. Ook het brede palet aan kleuren en motieven waaruit je kunt kiezen maken laminaatvloeren erg populair. Wat betreft kleur en motief lijkt niets onmogelijk.

Sterke gelijkenis met houten vloeren

Laminaatvloeren zijn gladde kunststof vloeren die sterk lijken op een houten vloer. Laminaat is kleurvast en vochtbestendig, terwijl een houten vloer nog weleens wat wil verkleuren naar verloop van tijd. Door de naden te verlijmen krijgt ook vocht geen kans om in de laminaatvloer te trekken.  Wat de meeste mensen erg aanspreekt is de grote variatie waaruit je een keuze kunt maken. Het aantal stijlen en kleuren is ondertussen indrukwekkend, het lijkt wel of alles kan en niets met laminaatvloeren nog onmogelijk is.  Hout kan perfect worden nagebootst, ook de imitatie tegels scoren echter goed.

Stofzuigen en dweilen is al voldoende

Ander voordeel van laminaatvloeren is dat je de vloer eenvoudig legt. Laminaat werkt in tegenstelling tot bijvoorbeeld parket amper en bovendien kun je laminaat prima zelf leggen, al kun je ook dit uiteraard altijd aan onze specialisten overlaten.  Laminaatvloeren leg je met een eenvoudig kliksysteem en je hebt er geen lijm voor nodig. Ook in onderhoud zijn laminaatvloeren erg gemakkelijk, daar hoef je amper tijd voor te reserveren. Van tijd tot tijd stofzuigen en dweilen en de vloer kan er weer prima tegen.  Vuil heeft toch al geen kans bij laminaat en kan niet in de vloer trekken.  Dat maakt het ook meteen een hygiënische vloer.  Je houdt deze vloeren ook gemakkelijk stofvrij waardoor het voor mensen met een stofallergie ook al een perfecte te vloer is.

Groot verschil in de gehanteerde prijzen

Uiteraard is er groot verschil in de prijzen die voor laminaatvloeren gevraagd wordt. Dat heeft te maken met verschil in kwaliteit uiteraard. Kies je voor een goede laminaatvloer, dan betaal je een eerlijke prijs en minder dan voor bijvoorbeeld een laminaatvloer of een parketvloer. Kies je een degelijke laminaatvloer, dan kun je er gemiddeld wel een kwart eeuw mee vooruit. En dat zonder dat je er steeds onderhoud aan hoeft te plegen en dus ook geen extra producten hoeft aan te schaffen. Met een laminaatvloer krijg je nog echt waar voor je geld.

Vloer die aansluit bij jouw wensen

Wie verstandig is, die checkt ons aanbod laminaatvloeren en laat zich deskundig door een van onze specialisten voorlichten. Als geen ander kunnen zij je bijpraten over wat voor jou de beste oplossing is. Hoewel je laminaat dus prima zelf kunt leggen, kun je ook ons ervaren team inschakelen. In dat geval weet je zeker dat de laminaatvloer op de best denkbare wijze gelegd wordt. En als je er toch bent, check dan zeker ook ons aanbod aan parketvloeren dat we te bieden hebben, net als PVC vloeren en beton ciré vloeren, die we ook hebben voor in de badkamer. Bij ons vind je altijd een vloer die aansluit bij jouw verwachtingen en jouw budget. Je weet dus waar je moet zijn als je toe bent aan een perfecte vloer.