Laat je parket leggen door MH Vloeren uit Roermond

Parket is een enorm sfeervolle ondergrond. Je tovert je huis of bedrijfsruimte er direct mee om tot een prachtige, warme omgeving. Om een parketvloer aan te leggen, is hulp van een vakman nodig. Het is belangrijk dat de spanning goed verdeeld is, en de planken mee kunnen bewegen met het weer. Dit is het specialisme van MH Vloeren uit Roermond: wij doen dit graag voor je.

Parketvloer

Hoe werkt het?

Parket is massief hout met een dikte van 6 tot 9 millimeter. Het wordt gelijmd en vastgespijkerd aan een spaanplaat ondergrond. Dit zorgt voor een goede isolatie van je parketvloer.

Schuren en lakken
Tapisvloeren worden direct geplamuurd en geschuurd. Zo werken we oneffenheden en naden weg. Daarna lakken we de vloer verschillende keren handmatig, of zetten we het in de was of olie.

Wat kan er allemaal

Vroeger legde men parket altijd in stroken naast elkaar. Heel af en toe koos men voor het visgraatmotief. Tegenwoordig zijn er veel meer motieven gangbaar, en worden er ook meerdere houtsoorten gehanteerd. Je kunt je fantasie dus de vrije loop laten. En wat jij bedenkt, leggen wij voor je neer.

Een leven lang plezier van je parket
Wij stellen hoge eisen aan onze producten en aan onze parketteurs. Het draait er bij ons om dat je parket met minimaal onderhoud een leven lang meegaat. Wij leveren de kwaliteit die dit mogelijk maakt. Je hoeft dan zelf alleen overmatige bevuiling te voorkomen.