Winkelwagen

  [email protected]           0475-557622           Whatsapp          Locatie

Showroom

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Nieuwe vloer nodig? Onze showroom in Roermond heeft wat je zoekt

Een nieuwe vloer kies je op gevoel en verstand. Past hij bij de inrichting van je huis? Is hij praktisch in onderhoud? Past hij bij de meubels? Allerlei vragen die je jezelf stelt als je een nieuwe vloer gaat kopen. Het is dan juist handig als je de vloeren in het echt kan zien en voelen, zodat je zeker weet dat je voor de juiste vloer kiest.

Om onze klanten aan de juiste vloer te helpen hebben wij een eigen showroom vol verschillende kleuren en materialen. Zo vind je altijd de vloer die bij jou past.

Laminaat, pvc en parket

Zo hebben we laminaat, pvcen parketvloeren, allemaal in verschillende kleuren. Laat je vooral adviseren door onze specialisten, zodat je voor de juiste vloer kiest. Wij geven advies over:

  • Het materiaal. Laminaat, pvc of toch parket?
  • Welke kleur goed past bij je interieur
  • Onderhoud van de vloer

Kwaliteit en vakmanschap

MH Vloeren staat ergens voor. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap met als resultaat een gelukkige klant. We gaan veel verder dan vloeren leggen. We adviseren, denken mee en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daar profiteer je nu optimaal van in onze showroom – jouw smaak en ons advies voor het beste resultaat.

Kom snel eens kijken

Dan zoeken we samen de vloer uit die het best bij je past. Het is wel nodig om een afspraak te maken, dan nemen we alle tijd voor je. Maak nu snel een afspraak.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.vloerenroermond.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]