Laat je visgraat vloer leggen door Vloeren Roermond

Wie echt een indrukwekkende vloer in zijn huis of bedrijfspand wil laten leggen, kiest voor de visgraat vloer. Deze speelse, maar tegelijk klassieke legwijze geeft enorm veel sfeer aan de ruimte. Is deze vloer professioneel gelegd en wordt hij goed onderhouden, dan blijft hij bovendien lang goed. Een vloer tapis is een zeer geschikte ondergrond voor een salon of een belangrijke vergaderzaal.

.

Visgraat vloer leggen door een professional

Veel vloeren zijn met een goede voorbereiding en het juiste gereedschap nog wel zelf te leggen, hoewel de hulp van een vakman altijd aan te bevelen is. Bij een visgraat vloer is een specialist echt onmisbaar. Je hebt te maken met vele verschillende invalshoeken en een complexe legstructuur. De apparaten die je hierbij nodig hebt, zijn vaak duurder dan het inhuren van een professional. Het gebruik van deze machines vereist jarenlang ercaring. En bij deze prachtige legstructuur wil je absoluut niet dat er na een half jaar door de weersveranderingen iets mis gaat. Dus kies je voor een visgraat vloer? Laat hem leggen door Vloeren Roermond. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Goed onderhoud van visgraat vloeren verlengt de levensduur

Is de vloer eenmaal gelegd, dan verdient het de aanbeveling om hem eens in de paar jaar te laten onderhouden. Zo is het goed om de visgraat vloer regelmatig te laten schuren en hem weer helemaal effen te maken. Ook is een oliebehandeling vaak verstandig, omdat dit het hout soepel houdt en beschermt. Dus wil je je visgraat vloer laten schuren en oliën? Neem contact op met Vloeren Roermond, dan voeren wij de klus vlot voor je uit.