Winkelwagen
DIENSTEN

Vloeren leggen

Bij MH Vloeren ben je niet alleen aan het juiste adres om een nieuwe vloer op maat te bestellen, wij kunnen je ook helpen met het leggen en afwerking van jouw vloer.

Laat je vloeren leggen door MH Vloeren in Roermond

Als je een vloer van parket, pvc, laminaat of Beton Ciré laat leggen gaat deze langer mee als je kiest voor een professional. MH Vloeren uit Roermond heeft de kennis en de expertise om je vloer op een duurzame manier te leggen. Bovendien weten wij alles over renovatie en het onderhoud van de vloer naar jouw keuze. Vraag ons om advies, of laat je vloer regelmatig onderhanden nemen.

Door de vloer direct goed uit te meten en af te snijden, garanderen wij dat de druk egaal verdeeld is. Het parket is dus mooi vlak. Wij houden daarbij rekening met vocht of temperatuurverschillen en geven wat speling voor uitzetten.

Previous
Next

Wij leggen en onderhouden vele typen vloeren

Onze vloeren zijn van top kwaliteit. We voeren enkel premium merken welke de kwaliteit van de vloer garandeert. Van visgraat, PVC, laminaat, parket of Beton-Cire, wij hebben de vakmensen om jou huis op te knappen.

Bezoek ook onze webwinkel, om alvast een sfeerimpressie te krijgen. Ben je geïnspireerd door onze collectie? Bestel direct online of bezoek onze showroom.

Bestel direct online of bezoek onze showroom

Hulp nodig bij het leggen van jouw vloer?

Heeft u een mooie nieuwe beton-ciré vloer, houten vloer, kurkvloerlaminaat, parketvloer of pvc-vloer uitgekozen? En heb je hulp nodig bij het leggen van jouw vloer? Neem dan gerust contact met ons op, want we helpen je graag verder.