VLOEREN LEGGEN

 

Laat je vloeren leggen door MH Vloeren in Roermond

Als je een vloer van parket, pvc, laminaat of Beton Ciré laat leggen gaat deze langer mee als je kiest voor een professional. MH Vloeren uit Roermond heeft de kennis en de expertise om je vloer op een duurzame manier te leggen. Bovendien weten wij alles over renovatie en het onderhoud van de vloer naar jouw keuze. Vraag ons om advies, of laat je vloer regelmatig onderhanden nemen.

 

Mooie vloer laten leggen

Door de vloer direct goed uit te meten en af te snijden, garanderen wij dat de druk egaal verdeeld is. Het parket is dus mooi vlak. Wij houden daarbij rekening met vocht of temperatuurverschillen en geven wat speling voor uitzetten.

 

Vloer laten onderhouden

Wil je lang kunnen genieten van je mooie parket?

  • houd je vloer goed schoon
  • plaats droogloopmatten tegen vuil en vocht
  • plaats viltjes onder meubels
  • gebruik de juiste reinigingsmiddelen, dit verschilt per vloer

Als wij een nieuwe vloer hebben geleverd of gelegd, geven we je advies over verder onderhoud. Is er specialistisch onderhoud nodig? Wij zijn experts.vloeren leggen

Renovatie

Hout is duurzaam en bewerkelijk. Een houten vloer in mindere staat is dus eenvoudig te renoveren door professionals. Wij schuren hem voor je, lakken hem en bewerken hem met olie. Zo is je vloer weer als nieuw. Dat is natuurlijk veel goedkoper dan een hele nieuwe vloer en het kost je minder tijd.