Winkelwagen
DIENSTEN

Vloer schuren

Laat jouw parket schuren en oliën. Jouw eigen vloer, zo goed als nieuw

Je parket laten schuren is slim als:

Duizenden voetstappen, zonlicht en water. Je vloer heeft veel te verduren, elke dag weer. Dan is het niet zo gek dat er met de jaren een aantal beschadigingen zichtbaar worden.  De kosten voor een nieuwe vloer kunnen torenhoog uitkomen. Dan is het een goed idee om je parket op te laten schuren door de specialist. Wij maken je vloer weer zo goed als nieuw. Zo bespaar je tijd en geld.

  • Je vloer beschadigd is
  • Het tijd is voor een andere uitstraling van het parket
  • Je vloer waterschade heeft opgelopen
  • De zonlicht jouw vloer heeft aangetast

Parket vloer schuren is een vak apart

Lang niet iedereen kan een vloer schuren. Daar zijn bergen ervaring, uitstekend materiaal en betrouwbare machines voor nodig. Je kunt het natuurlijk zelf proberen, maar het resultaat zal nooit optimaal zijn. Daarbij komt dat opgelopen schade lastig zelf te repareren is. Daarom kan je beter voorkomen dan genezen. Kies voor een specialist. Onze vier vloerenleggers beschikken over jarenlange ervaring en de benodigde keurmerken. Wij kunnen u dan ook garanderen dat u blij met het resultaat zal zijn. Een tevreden klant is waar we het allemaal voor doen. De klus is pas geklaard als jij tevreden bent.

Onze werkwijze

Het schuren zelf gebeurt in een paar etappes. Met elke stap wordt er iets fijner geschuurd. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Oneffenheden worden verwijderd en naden worden weer mooi gemaakt. We gaan pas door met de volgende stap als jij, en wij, 100% tevreden zijn.

Je bepaalt zelf de afwerking

Na het schuren wordt het tijd voor de afwerking. Hier kan je kiezen in verschillende soorten lakken en oliën. Denk aan een matte of glanzende afwerking. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus vraag ons er naar. Wij zullen je altijd bijstaan bij je keuze. Al onze producten staan voor een hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het moet niet zo zijn dat je je druk hoeft te maken om je vloer. Daarom geloven wij in parket dat een leven lang meegaat, met een minimale hoeveelheid onderhoud.

Wij werken in de regio Limburg en Brabant

Onze showroom is gevestigd in Roermond. We behandelen vloeren in Limburg en Brabant.

MH Vloeren schuurt uw vloeren weer als nieuw!

Wij schuren en lakken parket. Wij veranderen uw oude, doffe vloer weer in parket waar u trots op kunt zijn. Kwaliteit, tevredenheid en gebruiksgemak zijn voor ons de belangrijkste zaken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten waar je op kan vertrouwen. Wij garanderen een vloer waar je met een lach naar kan kijken.

Benieuwd wat wij voor jouw parket kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.